XII. Önkormányzati Sportnap

A XII. Önkormányzati Sportnapon 198 hivatali dolgozó vett részt. A város mellett ezúttal a megye is képviseltette magát. A legeredményesebb hivatal címét idén a Jogi és Szervezési Iroda nyerte.

A hölgyek körében elsősorban a strandröplabda és a tollas volt a legnépszerűbb választott sportág, míg a férfiak többsége – még azok is, akik csak szurkoltak – a labdarúgás mellett tették le a voksukat. Az idei önkormányzati sportnap különlegességét éppen a labdarúgást választók szolgáltatták: a nyitómeccset a kékmezes város és a narancsmezes megye csapatai játszották. A megye kihívta egy külön meccsre a várost. A rossz nyelvek azzal élcelődtek, hogy dőljön el itt, ezen a mérkőzésen a színház sorsa, de aztán győzött a józan ész: ezt a feladatot meghagyják a politikusoknak. A több sportolóval, sportvezetővel, így például a birkózó világbajnoki ezüstérmes Virág Lajossal, az Egri ÁFÉSZ asztaliteniszezőinek elnökével, Zelei Zsolttal, vagy éppen dr. Halmos R. Péterrel, az Egri Vízilabda Klub volt ügyvezető elnökével megerősített város – a végén magára találó megye ellen – 6-3-ra nyert.
A már említett sportágak mellett asztaliteniszt, kosárlabdát, lövészetet vagy éppen a petanque-t is választhatták az önkormányzati sportnap résztvevői.

Eredmények-győztesek:

Asztalitenisz
Nők: dr. Szalóczi Ilona. Férfiak: Pelbárt Zoltán.

Tollaslabda
Nők: Kiss Andrea.

Kosárlabda büntető dobás
Nők: Nagy Zsuzsanna. Férfiak: Szabó Gábor

Strandröplabda:
Okmányiroda

Kispályás labdarúgás:
Város – Megye 6-3

Petanque
Nők: dr. Szemes Gabriela. Férfiak: Bóta Tamás

Ügyességi váltóverseny
Jogi és Szervezési Iroda

Tenisz
Női egyéni: Kiss Andrea

Szellemi totó:
Heves Megyei Önkormányzat

Lövészet: Melegh Tibor, Szabó Gergely, Szepesi László; Nők: Kiss Andrea, Koósné Nagy Ildikó, Bozsóné Pelle Ibolya

Legeredményesebb férfi sportoló: Pelbárt Zoltán

Legeredményesebb női sportoló: Kiss Andrea

Legeredményesebb hivatal: Jogi és Szervezési Iroda