Az én városom

“Az én városom” címet viseli az az új televíziós műsorsorozat, amelyet a Média Eger Kft. és a Polgármesteri Hivatal közösen indít. A műsor a Városházán folyó munkáról szeretne átfogó képet adni az egrieknek. A havonta jelentkező sorozattal párhuzamosan az egyes irodákat bemutató cikksorozat is megjelenik az Egri Magazin című lapban, a hivatalban pedig riportfalat állítottak fel, amelyet fel is avathattak az újságírók.

Sokan nem tudják, hogyan működik az önkormányzati rendszer, milyen feladatokat látnak el a hivatalban dolgozók, kik és mennyit dolgoznak a város üzemeltetéséért, fejlődéséért, az egriekért. A város eddig is sokat tett azért, hogy a hivatali munkát megismertesse az emberekkel, de eddig elsősorban a fiatalokra koncentráltak. Az új műsor és cikksorozat nyolc hónapon keresztül részletesen mutatja be az irodákat, az ügytípusokat, az ügyekben érintett megszólalókkal. Az epizódok megtekinthetők lesznek a www.eger.hu oldalon is.
A program lezárultával egy 45 perces DVD film is készül az önkormányzat munkájáról, melyet oktatási intézményekben mutatnak majd be. A projekthez kapcsolódva esszé-pályázatot is hirdettek. Maximum két A4-es oldalon az egri általános- és középiskolás diákoktól várják a fogalmazásokat “�Az én városom – így látom Egert�” címmel. A beadási határidő július 31-e.

A pályamunkákat az alábbi e-mail címre várják: azenvarosom@ph.eger.hu
Formai előírás: 12-es betűtípus, másfeles sorköz