Született augusztus 20-án

Jóval többet várt a társadalom a magát forradalminak nevező kormánytól, amely nem teljesítette választási ígéreteit, sőt a legtöbb területen visszalépés történt – jelentette ki Vona Gábor. A Jobbik elnöke most megjelent könyvét mutatta be, illetve az elmúlt egyéves kormányzást értékelte Egerben.

A Fidesz-KDNP koalícióra szavazók három dolgot vártak el az új kormánytól, az elszámoltatást, a közbiztonság javulását, illetve a gazdasági fellendülést, a munkahelyteremtést. Ezekből az elmúlt egy évben semmi nem valósult meg, sőt a munkahelyek száma csökkent, az erőszakos bűncselekményeké pedig nőtt – mondta Vona Gábor. A Jobbik elnöke szerint egy év alatt már lehetett volna eredményeket felmutatni, ehhez képet nem ismerhető a kormány programja, amely vagy létezik, csak nem akarják elmondani, hogy mit tartalmaz, és ez esetben ez aljasság, vagy nincs is program, akkor pedig már bűncselekményről van szó.
Vona Gábor a Gyöngyöspatán kialakult helyzetről kérdésünkre elmondta: szerinte valakik abban érdekeltek, hogy ne legyen megoldva a cigány-magyar probléma.
Vona Gábor Született augusztus 20-án című könyvét mutatta be Egerben, amely korábbi beszédeket, írásokat, eddig még nem publikált szövegeket, illetve a pártelnök gondolatait tartalmazza többek között a politikáról, a Jobbikról, a gárdáról, a magyar fociról, az iszlámról és Adolf Hitlerről.

MEGOSZTÁS
Előző cikk35 éves a Lajtha
Következő cikkHősök napja