ZF-Eger változások

Jelentős változás történt az Egri Vízilabda Klub elnökségében. Továbbra is dr. Ulrich Diller a társadalmi elnök, de kevésbé lesz előtérben, mint korábban. Dr. Halmos R. Péter lemondott ügyvezető elnöki tisztségéről, elnökségi tagként továbbra is segíti a klub munkáját. Az új ügyvezető Bárány Attila, a klub korábbi játékosa lett.

Az Egri Vízilabda Klubnál a férfi bajnoki cím megszerzése után tartottak legutóbb elnökségi ülést. Az új szezonra még nem állt össze a keret, de az már biztos, hogy Biros, Szécsi, Hosnyánszky, Bundschuh, Kovács Gábor, Varga és Graham továbbra is az egriek játékosa lesz, a szakmai munkát pedig a Gerendás György-Tóth Kálmán kettős irányítja.
A vezetőségben történt több változás. Az eddigi ügyvezető elnök, dr. Halmos R. Péter lemondott, de elnökségi tagként továbbra is számíthatnak rá. 10 éve vette át a klub irányítását.
Helyét Bárány Attila, a klub korábbi játékosa veszi át, aki szeretné azt folytatni, amit elődje felépített, bár a léc ezzel a bajnoki címmel magasra került.
A társadalmi elnök továbbra is dr. Ulrich Diller, a főszponzor elnök-vezérigazgatója, de ahogy fogalmazott, egy lépést hátra lép, kevésbé lesz előtérben, mint korábban.
Mint elhangzott, a ZF továbbra is támogatja az egri vízilabdát. Hiába érték támadások e miatt az elnök-vezérigazgatót. Hasonló sikereket vár, mint az idén, de szívesen vennék mások segítségét is.