III. Para Miénk a Tér

Ismét bemutathatták tehetségüket a fogyatékos fiatalok. A Para Miénk a Tér elnevezésű rendezvényen mozgássérült, autista és ép fiatalok egyaránt színpadra álltak. A fogyatékos fiatalok művészeti fesztiválját immáron harmadik alkalommal szervezték meg.

Ki mondta, hogy egy kerekesszékes ember nem tud táncolni? És azt, hogy egy autista fiatalból soha nem lehet színész? A fesztivál résztvevői bebizonyították, hogy mindez lehetséges. A Forrás Gyermek és Ifjúsági Központban több mint harminc ép és fogyatékos fiatal állt színpadra, hogy megmutassa tehetségét. A művészeti fesztiválon kerekesszékes táncot és paródiát is láthatott a közönség. A fellépők énekeltek, szavaltak és együtt zenéltek.
A műsorban a fogyatékos klub fiataljai mellett felléptek az Egri Autista Alapítvány és a Kossuth Zsuzsa Gimnázium diákjai is. A rendezvényen jelentették be azt is, hogy a klub Bolyki János fiatal egri borász segítségének köszönhetően hamarosan alapítványként működhet tovább. A fogyatékos fiatalok támogatására a borász május 28-án jótékonysági Dűlő és Bortúrát szervez. A rendezvény bevételét a klub tagjainak ajánlotta fel.