Fair Play-t a döntőn!

Dr. Ulrich Diller, az Egri Vízilabda Klub társadalmi elnöke a hétvégén kezdődő Eger – Vasas férfi vízilabda bajnoki döntő előtt tiszta játékot vár mindkét féltől. A múlt hétvégi, egri mérkőzésen nem ezt tapasztalta az angyalföldiektől.

Az Eger és a Vasas múlt hétvégi találkozója 10-6-os egri győzelemmel ért véget, remek egri játékot láthattak a Bitskey uszodába kilátogató szurkolók. Mivel ez a két csapat találkozik a kétmeccses döntőben is, nem mehetett el szótlanul az angyalföldiek fiatal kapusának viselkedése mellett dr. Ulrich Diller, az Egri Vízilabda Klub társadalmi elnöke.
– Szerintem az nem történhet meg, hogy egy játékos megfeledkezve magáról, a játékvezető döntése miatti felháborodásában a kezében levő labdát kidobja a nézők közé. Ami engem különösen rosszul érintett, hogy ez a labda a mellettem ülő dr. Ringelhann Györgyöt találta el, aki fizikai állapotából adódóan sem tudja magát védeni egy ilyen labdától. A végén még én kértem elnézést Ringelhann úrtól a Vasas játékos helyett – nyilatkozta dr. Ulrich Diller.
A társadalmi elnök ezzel kapcsolatban fogalmazta meg üzenetét, ami mindkét csapatnak szól: tiszta játékot vár tőlük. A medencében tiszta eszközökkel dőljön el az elsőség kérdése. A
döntő első meccsét szombaton, Budapesten játsszák, míg a visszavágó kedden este héttől lesz
a Bitskey uszodában.