Közlemény

TISZTELT EGRI POLGÁROK! Bizonyára értesültek már arról, hogy május 2-a és 7-e között ismét nagyszabású főiskolás programnak ad otthont Eger: számos koncert és szabadidős rendezvény lesz az Eszterházy Károly Főiskola Gyakorlóiskolájának udvarán.

Az Egri Főiskolás Napokat (eFeN) a Líceum felújítása és a várhatóan magas résztvevői létszám miatt csak külső helyszínen tudja megrendezni a Hallgatói Önkormányzat. A helyszín a börtön, az iskola és az Agria Park által jól behatárolt terület, ám a hangos zene biztosan erőteljesen hallatszik majd a dr. Nagy János utca, a Rózsa Károly utca és a Törvényház út térségében.
Eger városa számára fontos rendezvény az eFeN, minden eszközzel segítjük a megvalósítást, hiszen nincs ennél nagyobb szabású ifjúsági esemény a városban. Ilyenkor együtt szórakoznak az egri fiatalok ezrei, és a neves zenekarok koncertjei további tömegeket vonzanak. Az önkormányzat a társhatóságokkal együtt mindent megtesz azért, hogy az említett időszakban is rend legyen a belvárosban, fontosnak tartjuk, hogy a környéken lakó polgárok időben tudjanak a fesztivál közeledtéről. Tisztelettel kérjük, hogy önök is segítsék céljainkat megértésükkel, türelmükkel, az ilyen jellegű előre gondolkodásra szükség van annak érdekében, hogy békében tudjunk egymás mellett élni Egerben.
Megértésükben bízva, tisztelettel:
Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala