Heves megye megújul

Heves megye megújul címmel ingyenes gazdasági konferenciát szerveznek a Megyeházán. A március 24-i rendezvény célja, hogy segítse a térségben tevékenykedő mikro-, kis-, és középvállalkozásokat a pályázati lehetőségek minél eredményesebb kihasználásában.

A március 24-i eseménnyel kapcsolatban a szervezők – a Heves Megyei Pénzvilág című gazdasági havilap, partnerségben a Heves megyei és az egri önkormányzattal – tartottak tájékoztatót. Oroján Sándor, a Megyei Fejlesztési és Nemzetközi Ügyek Bizottságának elnöke kiemelte, a konferencia célja az, hogy elősegítse az Új Széchenyi Terv megvalósulását. Ugyanez a cél vezérli a Heves Megyei Önkormányzatot is, amikor csatlakozott a kezdeményezéshez, melynek célcsoportja a Heves megyei vállalkozók, vállalkozások.
A Heves Megyei Pénzvilág című gazdasági havilapnak ez az első ilyen vállalkozása a partnerekkel közösen. Akár csak az újság, a konferencia is ingyenes. Mint elhangzott, olyan előadói kört sikerült megnyerni, akik hathatós segítséget tudnak nyújtani a pályázatok iránt érdeklődőknek.
A konferencia programja, a jelentkezési lappal együtt interneten (http://hevesmegyemegujul.mediaeger.hu/) megtekinthető. A tervek szerint később az egyes előadásokat a regisztrált felhasználók később is megtekinthetik.