Szent Koronánkban a jövő – a történelmi alkotmány visszaállítását szeretnék

A Szent Korona-tanra alapuló történelmi alkotmányunk jogfolytonosságát helyreállíthatja a nemzet egésze – mondta a szervező Hun Fokos Szövetség tagja, Szabó Pál a Szent Koronánkban a jövő címmel tartott rendezvényen. Papp Lajos szívsebész szerint minden magyar embernek tudnia kell, hogy mit jelent a Szent Korona eszmeisége, mert csak akkor fog érte küzdeni. A nagygyűlést a történelmi alkotmány helyreállításáért szervezték.

A Kis Dobó térről a fertálymesterektől kísérve hozták be a Dobó tér közepére a Szent Korona másolatát. Nekünk, magyaroknak eltörölhetetlen alkotmányunk van, amelyet a Jóistentől kaptunk – mondta Szabó Pál, a Hun Fokos Szövetség tagja. Szabó szerint a Szent Korona képes megszabadítani bennünket a bajoktól, látszólag minden rendben van, pedig életünkre iszonyatos nyomás telepedett, láthatatlan hatalmi és pénzügyi körök foglalták el hazánkat. Meg is adhatnánk magunkat, de van még koronánk, amellyel sikeres lehet a szabad magyar életért folytatott küzdelem – mondta. Szabó Pál úgy véli: a Szent Korona erejével legyőzhetjük a minket gúzsba kötő sátáni hatalmat.
A szervezők szerint alkotmányunk jogfolytonosságát helyreállítani kötelességünk. Felszólítják az országgyűlést, tegyenek eleget ennek a kötelességnek, tegyék lehetővé a jogfolytonosságot helyreállító nemzetgyűlés összehívását.
A szervezők arra kérik a többi települést is: mindenhol követeljék a történelmi alkotmány jogfolytonosságát helyreállító nemzetgyűlés összehívását.