Fallabda népszerűsítés

A nyolcszoros magyar bajnok fallabdázó, Krajcsák Márk országjáró tehetségkutató turnéja során Egert is felkereste. A két helyszínen több mint százan vettek részt a bemutatókon és az edzéseken.

Tavaly indult Krajcsák Márk országjáró tehetségkutató turnéja. Fülöp Sándorral párban már több várost felkerestek. Egerben a Főiskolán és a Rákóczi úti komplexumban is tartottak bemutatót.
Krajcsák Márk világszinten is elismert versenyző. A világranglista 54., magyar ranglista első, nyolcszoros magyar bajnok versenyzőtől nem idegen az oktatás. A délutáni bemutatóra a Pásztorvölgyiből, a Neumannból, a Tinódiból és a Kossuth Zsuzsa Szakközépiskolából érkeztek diákok.
Krajcsák Márk segítőivel, a magyar ranglista harmadik Fülöp Sándorral, valamint a helyiek részéről Homródi Zsolttal és Láng Petrával állta az érdeklődők rohamát.
Magyarországon 20 éve, Egerben több mint 10 éve honosodott meg a fallabda. A Magyar Fallabda Szövetség adatai alapján országszerte napi 4 ezren, havi rendszerességgel 30-40 ezren űzik ezt a sportot. Az országban eddig több mint félmillió ember próbálta már ki a fallabdát.