Vállalkozásra fel!

Partnerséget építünk címmel tartottak tájékoztató rendezvényt a Neumann Ifjúsági Vállalkozó Központ és Oktatási Centrumban. A sikeres pályázat útján megvalósuló program célja segíteni a vállalkozóvá válást.

Vállalkozókat támogató programot indít 2 szlovák partnerrel az Agria Térségi Integrált Szakképző Központ és a Neumann János Középiskola. A Magyar- Szlovák Határon átnyúló együttműködési program keretein belül zajló, Partnerséget építünk megnevezésű projekt célcsoportjai a nők és a 45 év feletti férfiak.
A program keretében különféle tréningeken, tanácsadásokon vehetnek részt a jövő vállalkozói, ahol segítséget kaphatnak a vállalkozások alapításához, beindításához és fejlesztéséhez.
A vállalkozói tevékenység egy nagyon nehéz és összetett szakterület, többirányú és sokoldalú segítségre van szükség a vállalkozóvá váláshoz – mondta el Dr. Sipos Mihály, a Neumann János Középiskola és Kollégium igazgatója, aki kiemelte intézményük már tíz éve folytat ilyen irányú tevékenységet és több sikeres pályázatban is részt vettek.