Civil Randevú

Az Egri Civil Kerekasztal kilenc szekciójának tagjai vettek részt a Civil Randevún. Kilenc ember kapott az éves munkájáért elismerést, a legjobb szekcióvezető Mácsár Beáta lett. A Szent István Rádió és a Média Eger civilek érdekében végzett munkáját is díjazták.

Egerben kb. 170 civil szervezet működik, a Civil Kerekasztal munkájában száz szervezet vesz részt kilenc szekcióban. Dr. Nagy Árpád, a kerekasztal soros elnöke örömtelinek nevezte, hogy egyre többen szeretnének részt venni a Civil Randevún, ahol megismerhetik egymás munkáját, értékelik az évet. A jelen lévők mögött sok-sok önkéntes munkát végző civil áll. Dolgoznak a kultúra, a sport, az idegenforgalom, a szociális szféra területén, olyan szolgáltatásokat nyújtanak a városban, amelyek színesebbé, tartalmasabbá teszik az egriek életét.
Ez a Civil Randevú demonstrálja azt, hogy a civilek erősek, összetartóak és hatékonyak. Nagy Árpád szerint az egri civil élet ereje többek között a páratlan szervezettségében van.
Kilenc ember kapott elismerést az éves munkájáért. A Szent István Rádiót és a Média Eger Nonprofit Kft.-t pedig a civilmunka támogatásáért díjazták. Az év szekcióvezetője Mácsár Beáta lett.