Tízezer gyermek karácsonya

Ismét útjára indult a Magyar Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz akciója. Egerben a Baptista Gyülekezet várja a cipősdobozba csomagolt ajándékokat, mellyel a nehéz helyzetben élő gyermekek karácsonyát szeretnék idén is szebbé tenni.

Színes csomagolópapírba öltöztetett cipősdobozokat gyűjt a Babtista Szeretetszolgálat karácsonyi akciójában. Az egyszerű dobozok tartalma az, ami a szegénységben élő, vagy hátrányos helyzetű gyerekek ünnepét szebbé teheti. Egerben az elmúlt négy évben csaknem 1500 gyermek örülhetett a cipősdobozoknak, a gyűjtést városunkban az Egri Baptista Gyülekezet koordinálja. A cipősdobozban elfér akár egy sál, sapka, kesztyű, kis ruhanemű, csokoládé, gumicukor, tisztálkodószer, írószer, sok-sok gyermekjáték. A Baptista Gyülekezet tagjai azt kérik az adományozóktól, hogy korra, nemre való tekintettel állítsák össze a cipősdobozba szánt ajándékokat. Az Egri Baptista Gyülekezet december 18-ig várja a cipősdobozokat a Deák Ferenc út 9. szám alatt.
December 4-én, 11-én és 18-án szombaton 10.00-től 16.00 óráig, valamint az akció utolsó hetében, hétköznapokon (december 13-tól 17-ig) 15.00 órától 18.00 óráig várják szeretettel az ajándékozókat.

Bővebb információ a www.ciposdoboz.hu oldalon található.