Labdarúgó Mikulás Kupa a Tinódiban

Hat csapat részvételével kispályás labdarúgó Mikulás Kupát szervezett a Felsővárosi Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola Tinódi Tagiskolája. A döntőben a Pásztorvölgyi csapata büntetőkkel nyert a Tinódi ellen.

December 6-a előtt számos sportágban rendeznek Mikulás Kupát. A Felsővárosi Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola Tinódi Tagiskolája kispályás labdarúgó kupát szervezett a három egri tagiskola, a Felsővárosi, a Tinódi és a Balassi, valamint a Gárdonyi, a Pásztorvölgyi és a Felsőtárkányi Általános Iskolák bevonásával. A szervező Tóth Balázs szívügyének tekinti a labdarúgást. Labdarúgó edzőként végzett és testnevelést oktat a Tinódiban.
Homa János, a Tinódi igazgatója köszöntötte az iskolák csapatait, majd következtek a csoportmeccsek. A csapatok 2×15 perces mérkőzéseket játszottak. A két csoportban az azonos helyén végző együttesek délután a helyezésekért játszhattak. A döntőben a Pásztorvölgyi csapata büntetőkkel nyert a Tinódi ellen, míg a bronzmeccsen a Balassi egy góllal verte a Felsőtárkányt.

A-csoport
Felsőtárkányi Általános Iskola
FÁI Tinódi Tagiskola
Gárdonyi Géza Gimnázium

B-csoport
FÁI Balassi Tagiskola
Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnázium
Felsővárosi Általános Iskola

Helyosztók:
5. helyért: Gárdonyi – Felsőváros 3-3 (b: 7-8)
3. helyért: Felsőtárkány – Balassi 5-6
Döntő: Tinódi – Pásztorvölgyi 2-2 (b: 0-2)

Különdíjak:
Gólkirály: Botos Attila (Felsőtárkány)
Legjobb mezőnyjátékos: Nagy Ádám (Pásztorvölgyi)
Legjobb kapus: Póta Noel (Tinódi)