Fogyasztók vagy dílerek ?

Információink szerint több csomag fehér port, feltehető, hogy kábítószert találtak annál a két fiatalnál, akiket péntek délután fogtak el a rendőrök a Malomárok utca elején. A rendőrök házkutatást is tartottak náluk, vizsgálják, hogy saját használatra, vagy értékesítés miatt volt náluk a por, valószínű bűnügyi őrizetbe veszik a huszonéves férfit és nőt.

A főkapitányság munkatársai fogták el azt a két fiatalt, huszonéves férfit és nőt, akikről azt az információt kapták, hogy tartanak maguknál kábítószert. A Felsővárosban, a Malomárok utca egyik házának bejárata előtt kapták el őket.
A férfi hátizsákjában több csomag fehér port, valószínű kábítószert találtak. Szakértő állapítja meg a pontos mennyiséget, illetve az anyag minőségét, ettől is függ a büntetésük. Az is befolyásolja, maguk éltek a szerrel, vagy értékesítették, kereskedtek A Malomárok utca elején, az iskola környékén többen figyelték a rendőri akciót. Egy járókelő hangosan azt is szóvá tette, hogy egy ember elfogásához miért kell ilyen nagy erővel kivonulni, s szerinte nem jó, ha ezt az iskolások végignézik. Valószínű a két fiatalt bűnügyi őrizetbe veszik a rendőrök.