Páholy Party

Folytatódott a Páholy Party sorozat a színházban, szombaton Paul Claudell A selyemcipő című darabja után találkoztak a páholytagok. Az esten nem csak a művészet szerepelt, a spanyol esten bemutatták az egri belváros felújításának terveit is.

A Páholy tizennégy éve szervez programokat a Gárdonyi Géza Színház előadásaihoz kapcsolódva, most a Zsótér Sándor rendezte A selyemcipő című darabot nézték meg, a témához igazodva spanyol hangulatban, mediterrán ételekkel.
A Páholy vezetője, Ráczné dr. Horváth Ágnes kiemelte, a régió, a megye és a város vezetőivel együtt még szorosabbra szeretnék fűzni a kapcsolatot a színházat kedvelőkkel, pártolókkal.
Az est vendége volt dr. Szaló Péter helyettes államtitkár és Venczel Vera színész is, akit mint tiszteletbeli egrit mutattak be, az Egri csillagok filmváltozatának Vicuskáját ugyanis nem lehet elfelejteni.
Dr. Kurucz András, az Egri Városfejlesztési Kft. igazgatója, az est házigazdája szerint Eger azért Magyarország gyöngyszeme, mert úgy ápolja múltját, hogy egyben a jövőbe tekint. Ezt igazolta a tervek bemutatása, amely a Dobó tér majdani arcát ismertette meg a közönséggel. Mint elhangzott: a beruházást 3,1 milliárd forintos uniós támogatással valósítja meg a város.
A színház következő bemutatója Bulgakov A Mester és Margarita című darabja lesz Csizmadia Tibor rendezésében.

MEGOSZTÁS
Előző cikkRotary bál
Következő cikkTehetséggondozás