MSZP :látványberuházás vagy munkahelyteremtés

Vasárnap arról döntenek az egriek, hogy látványberuházásokat vagy munkahelyteremtést szeretnének – mondta Nagy István szocialista politikus. Az MSZP polgármesterjelöltje sajtótájékoztatóján bejelentette: több mint ötezer aláírást gyűjtöttek össze amellett, hogy a Végvári vitézek szobor maradjon a jelenlegi helyén.

Az elmúlt időszakban ötven kitelepülést, 17 lakossági fórumot tartott az MSZP, több ezer emberrel találkoztak, akik elmondták a véleményüket, problémájukat. Az ő segítségükkel állítottak össze egy olyan programot, amely megoldja az egriek gondjait. Kidolgozták, hogyan lehet olcsóbbá tenni a közszolgáltatásokat: a távfűtést, a parkolást, szemétszállítást. Nagy István polgármesterjelölt bejelentette: több mint ötezer aláírást gyűjtöttek össze amellett, hogy a Végvári vitézek szobor maradjon a Dobó téren. Úgy vélik: ezzel bebizonyították, hogy nem csak egy szűk politikai csoport kívánsága, hogy ne bolygassák a szobrot.
Igazi diadalt viszont akkor arathat az MSZP, ha szavazatukkal is támogatják őket az egriek – hangzott el a sajtótájékoztatón.
– Az egriek október 3-án arról fognak dönteni, hogy látványberuházásokat szeretnének-e, mint a Dobó téri VIP parkoló, amit Habis László képvisel, vagy munkahelyteremtést, az emberek hétköznapi problémáinak megoldását, aminek a pártján én állok – mondta a szocialista polgármesterjelölt.
Szombaton még öt helyen tart az egri MSZP lakossági lakossági fórumot.