Jótékonysági koncert

Művészbarátaival közösen ad jótékonysági koncertet Gonda László zongoraművész szeptember 10-én, pénteken 19 órakor a Hotel Egerben. Az Egri Kulturális és Művészeti Központ szakmai támogatásával szerveződő gála bevételét a tizenhat éves Pári Adrián gyógyítására fordítják, aki súlyos rákbeteg.

Gonda László a hevesi zeneiskola igazgatójaként már több hasonló koncertet szervezett jótékony céllal, most Egerben is föllép azokkal a barátaival közösen, akikkel már évek óta dolgozik együtt különböző produkciókban. Céljuk, hogy segítsenek Pári Adriánon, akinek máját és tüdejét is megtámadta a kór, lekerült a várólistáról, donorra már nem számíthat, csak alternatív kezelési módokban bízhat.
A koncerten számos neves előadó, énekesek, zenészek, színészek lépnek föl. A belépés ingyenes, a közönség a helyszínen adhat adományt a fiú családjának, amelyet még azon az estén megkapnak.
A koncertet szeptember 10-én rendezik a Hotel Egerben, ahol nagyszabású, két részes gálával várják az adakozni vágyó közönséget Pári Adrián megmentésért.