Megérkezett a hevesiek gyűjtése Borsodba

Két árvíz sújtotta településre juttatta el adományait több nemzeti szervezet.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Jobbik, a Magyarok Szövetsége, a Hun Fokos Szövetség és a Magyar Nemzeti Gárda összefogásának gyümölcseként majd százezer forint értékben került többek között tartós élelmiszer, ásványvíz, kötszer, hypó, mosogatószer, étolaj, liszt stb. az árvíz sújtotta Alsózsolcára. Az elkövetkező napokban, az alsózsolcai jobbikosok ,,utcai felelősök” bevonásával mérik fel pontosan a szükségleteket, s csomagokra bontva juttatják el a hevesiek gyűjtését a rászoruló magyar családoknak.
Ugyanezen akció keretében összegyűjtött mintegy 252.000 forintot a szervezők átadták a bánrévei Jobbik elnökének. Az elnök asszony megköszönte a gyűjtést szervezőknek a segítséget, mint mondta, valószínűleg a tönkrement háztetők faszerkezetének javítására fogják az átadott összeget fordítani.
A Heves megyei nemzeti szervezetek árvízkárosultaknak szervezett gyűjtése befejeződött, a szervező HVIM kérése, hogy a korábban megadott bankszámlaszámra a jövőben már senki se utaljon pénzt.