ÉTK: ingyenes tenisztanfolyam

Az Érsekkert Tenisz Klub Egyesület ingyenes tenisz tanfolyamára 220, többségében óvodás és kisiskolás korú gyerek jelentkezett. Az klub tehetségkutató akciója augusztustól, más formában tovább folytatódik.

A július 5-én indult tanfolyam igen népszerű a gyerekek és a szülők körében. A jelentkezők nagy része, több mint 160-an, általános iskolások, vagy óvodások. Az Érsekkert Tenisz Klub Egyesület edzői, több turnusban, egyszerre négy pályán oktatják a gyerekeket.
A jövő hónapban a tanfolyam folytatódik. Ábry Zoltán, az egyesület elnöke elmondta, a klub egy a családok számára is könnyen kalkulálható havi fix díjas konstrukcióval biztosít rendszeres edzéseket a fiataloknak. Ez azt jelenti, hogy aki most szeretne bekapcsolódni a teniszedzésekbe, annak is van rá lehetősége. Beiratkozni július végén lehet egy újabb akció keretében, melyről bővebb információ heteken belül elérhető lesz a Klub új honlapján! A beiratkozó fiatalok sportszer ellátására (saját ütők, táskák, ruházat) máris tárgyalásokat kezdett az Érsekkert Tenisz Klub több ismert sportszer kereskedelmi nagyáruházzal.