Búvárok is keresték a holttestet

Éjszakáig keresték egy ismeretlen férfi holttestét a Miskolci Spider Speciális Mentőcsoport tagjai és az egri tűzoltók az ostorosi tóban. A holttest nem került elő. A speciális mentők vezetője azt mondja: nem tudja, valós-e a bejelentés, nagy területet átnéztek, de nyomát sem találták a halottnak.

Szombaton egy ismeretlen nő holttestére bukkantak Maklár és Szihalom között a Rimában, most Ostorosról kaptak bejelentést a tűzoltók és a rendőrök, hogy egy holttestet találtak a tóban. A bejelentő férfi azt mondta: kutyájával együtt megpróbálta kiemelni a halottat a vízből, de az visszacsúszott, majd elmerült. A tűzoltók keresték, de a test lesüllyedt; s mivel nincs olyan eszközük, amellyel megállapíthatnák a holttest helyét, sem olyanok, amelyekkel ki tudnák emelni, a Miskolci Spider Speciális Mentőcsoporthoz fordultak.
A speciális mentők kutyákkal, a test helyét megmutató műszerrel és búvárokkal érkeztek. Végül feladták a keresést. Lehóczki azt mondja: itt, az ostorosi tónál már 3-4 alkalommal jártak. Most nagy területet átkutattak, de nyomát sem találták a holttestnek, nem tudják, valós-e a bejelentés. A tónál egyébként több helyen ki van téve a fürödni tilos tábla.