Tisztújítás a Jobbiknál

Új elnökséget választott a Jobbik Egri Alapszervezete, de a személyi változásokkal együtt is azonos irányban halad a párt. A témában meghirdetett sajtótájékoztatót a szabadban kellett megtartani, a Jobbik egri irodájába ugyanis betörtek, éppen folyt a rendőrségi helyszínelés, amikor a párt helyi vezetősége ismertette célkitűzéseit.

A városi rendőrkapitány is megjelent a Jobbik egri irodájánál a helyszíneléskor. A betörést kora délután észlelték, elsőre úgy tűnt, hogy egy számítógép tűnt el a hozzá tartozó monitororral, a kár nagyjából százezer forint lehet. Az Árpád teremben néhány ezer forint készpénz is volt, ahhoz nem nyúltak ez elkövetők.
A párt helyi vezetői azért beszámoltak a tisztújításról, Bognár Ignác maradt az elnök, alelnököknek Tóth Istvánt, Boros Bélát és Kun Róbertet választották.
Mint mondták, a stratégia marad, továbbra is a nemzeti motiváltság, a radikális, de nem szélsőséges politizálás lesz jellemző rájuk.
A Jobbik új egri elnöksége szerint a helyi média egyoldalúan tájékoztat a közéletről, többször is elmondták, hogy jelentőségükhöz mérve kevésszer jelennek meg az egri sajtóban.