Labdarúgó NB III.: Egri FC – Ózdi FC 3-0

Ismét győztek az egri labdarúgók. A hétvégi bajnoki találkozón Bardi és Káposzta találataival 3-0-ra nyertek az Ózd ellen. Tizennyolc forduló után már az ötödik helyen áll az Egri FC.

A labdarúgó NB III Mátra-csoport 18. fordulójában hazai pályán fogadta ellenfelét az Egri FC. A fekete mezes ózdiak ellen az első félidőben kevés helyzetet sikerült kialakítani, ekkor még nem született gól. Fordulás után viszont három perc alatt kétszer is bevették Bardiék Varsányi kapuját. Az 51. percben Romhányi kényszerítőjével Bardi ugrott ki a vendég védők közül, és az ózdi kapus mellett elgurítva szerezte az egriek első gólját. Négy perccel később szabadrúgást követően a cserként beállt Kálmán pontos ívelését Káposzta fejelte be az ózdi kapuba. A 65. percben Bardi 16 méterről végzett el szabadrúgást. A labda a sorfalat alkotó játékosok lábai között utat találva vágódott be a kapuba. 3-0-ra nyert az Eger.
A korábban előttünk álló Gyöngyös Maglódon, míg a Heves a Ferencvárostól kapott ki, így az Eger már az ötödik helyen áll a bajnokságban. Szombaton 16 órától a jelenleg második Maglódot fogadják Szűcsék a Városi Stadionban.

NB III., Mátra-csoport, 18. forduló
Eger, Városi Stadion, 150 néző. 2010. április 10.
V.: ifj. Fodor Gyula (Budai B., Simon T.)
Egri FC – Ózdi FC 3-0 (0-0)
Eger: Illyés – Szűcs, Káposzta, Bezzeg, Debreceni – Busai, Jeney, Romhányi – Dávid (Németh 65.), Bardi (Urbán-Szabó 80.), Jeferson (Kálmán 46.). Szakmai igazgató: László István. Edző: Lengyel Lajos
Ózd: Varsányi – Bakos, Sándor, Tóth K., Nagy D. – Sipos (Ruszó 84.), Buku, Gacsal, Füleki – Al-Mohamed (Nagy R. 70.), Máthé (Oltyán 84.). Edző: Zimmermann Tamás.
Gólszerzők: Bardi (51., 65.), Káposzta (55.)
Sárga lap: Busai (27.), Gacsal (65.)