Az Andrássy viselheti az Év iskolája címet

Az Andrássy György Szakközépiskola nyerte el az Év iskolája címet azon a vetélkedőn, amelyet az Ifjúsági Ház rendezett. Közönségdíjas az IQ, az informatikai-nyomdaipari szakközépiskola lett.

Először szervezett félnapos vetélkedőt az Egri Kulturális és Művészeti Központ Ifjúsági Háza a középiskolásoknak. Hét iskola nevezett. Bemutatkozó műsorral kellett készülniük, olyannal, amelyben saját sulijukat dicsőítik, hogy kedvet kapjanak a többiek hozzá. Mások iskolájáról is sokat kellett tudniuk, hiszen volt olyan feladat, hogy pantomimjátékkal mutassanak be egy másik intézményt.
Úgy látták a szervezők, hogy az egri iskolák nagyon elkülönülnek egymástól, még szórakozni sem járnak együtt a diákok. Ezzel a vetélkedővel megpróbálták összehozni őket.
A versenyző csapatoknak több feladatuk is volt: vetélkedő, sportvetélkedő, szituációs játék, színdarab, meghívtak a szervezők vendégeket is, ott volt pl. Görög Ibolya protokollszakértő és az egri vízilabdacsapat néhány tagja. A szurkolótábor nagysága, egységessége és a leadott szavazatok alapján a közönségdíjas az IQ lett. A versenyt az Andrássy nyerte, így övék lett az Év iskolája nívódíj.