Női röplabda NB I.: GMR Group-Agria RC Eger – Miskolci VSC 1-3

Negyedik mérkőzését is elveszítette az egri női felnőtt röplabda csapat az NB I. 9-12. helyéért folytatott rájátszásban. A vendég miskolciak 3-1-re nyerték a hétvégi találkozót.

A bajnokság hajrájában eddig még nem sikerült győznie Juhászné Tóth Mária együttesének. Előbb szerdán a Veszprémi Egyetemtől kaptak ki 3-2-re, majd vasárnap nem bírtak az Extraligából kieső Miskolci Vasutassal.
A Miskolc elleni meccsről Imreh Kinga iskolai, míg Dobos Erika munkahelyi elfoglaltsága miatt hiányzott. Az első két játszmában sorozatos bosszantó egri hibák után tetszés szerint érték el pontjaikat a vendégek. 45 perc után már 2-0-ra vezettek a Vasutas-lányok. Változást a harmadik játszma hozott. Kolman helyett Róth Imolát állította be Juhászné Tóth Mária, javult a védekezés, pontosabb lett háló előtti játék is, így hatpontos hátrányból fordítva 25-23-ra nyerte az Eger a harmadik játszmát. A negyedikben szinte végig vezetve értünk el 22-18-ig, amikor érthetetlen módon leállt a csapat, így a rutinos vendégek hét pontot szerezve megszerezték a játszma győzelmet és ezzel 3-1-re meg is nyerték a mérkőzést.
Az utolsó két játszmában nyújtott teljesítmény alapján legalább ötszettes mérkőzést kellett volna játszania a lányoknak, ami a koncentráció hiánya miatt sajnos, nem sikerült. Már csak két forduló van hátra a szezonból: a Kaposvárral itthon, a Neumanban, míg a Veszprémmel idegenben játszik a csapat.