Adományokat vár a SZETA

Elsősorban bébiholmikat, férfi és női ruhákat, régi, de még működő háztartási gépeket, eszközöket vár a SZETA. A segélyszervezet készletei folyamatosan fogynak, az utóbbi időben egyre kevesebb volt a jótékony felajánlás.

Tavaly szeptemberben költözött új helyre a SZETA adományraktára. A Szegényeket Támogató Alap Egri Alapítványa fél éve a Széchenyi és a Malomárok utca kereszteződésében, a régi “3-as iskola” udvarán várja a felajánlásokat. Az utóbbi időben azonban sajnos több volt a segítséget kérő szociálisan rászorult nagycsaládos, az idős korú ember, vagy hajléktalan, mint az adományozó. A raktár készletei folyamatosan fogynak, így egyre nehezebb segíteni. Elsősorban bébiholmikra, kiságyra, babakocsira lenne a legnagyobb szükség, de szívesen fogadják a régi, de még működő mosógépet, centrifugát, mikrosütőt, edényeket és evőeszközöket, a férfi és a női ruhákat is.
A raktárat bárki felkeresheti adományával a Széchenyi út 78. szám alatt. Az alapítvány munkatársai kérik a lakosságot, hogy a lomtalanítás során feleslegessé vált, de még hasznosítható eszközöket, ruhaneműket ne dobják ki, hanem juttassák el a segélyszervezetnek.

Szegényeket Támogató Alap Egri Alapítványa
Eger, Széchenyi út 78.
Tel.: 36/431-165