Síbajnokság Dolny Kubinban

Harmadszor adott otthont Eger város amatőr síbajnokságának a szlovákiai Dolný Kubín. A három napos rendezvényen, a sítáborban idén is több mint háromszáz egri vett részt, közülük több mint 200-an indultak a versenyen. A nőknél Fejes Réka és Vojtkó Veronika századra azonos idővel lett első. A férfiak között Varga Viktor, a Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium tanulója érte le a legjobb eredményt, aki abszolút értékelésben is a leggyorsabb volt ezen a versenyen.

Remek idő, szikrázó napsütés és sok hó fogadta az idei indulókat. A három napos rendezvényen, a sítáborban most is közel 400 egri vett részt.
A helyi szervezők új versenypályát jelöltek ki. A lányoknál Fejes Réka ismét megvédte elsőségét, bár most ketten állhattak fel a dobogó legfelső fokára, mivel az első versenyén induló Vojtkó Veronika Fejeshez hasonlóan századra azonos idővel teljesítette a távot. A férfiaknál Varga Viktor, a Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium tanulója érte le a legjobb eredményt. 25.03-mal abszolútban is a leggyorsabb volt.
Örvendetes, hogy egyre több snowboardos is nevezett a versenyre, bár nekik ez a pálya már elég jeges volt. Az elsó kategóriában Trizna Bence, míg a másodikban és abszolútban Karsai Viktor lett a győztes.