Legyen más a politika!

A választás legfőbb tétje, hogy sikerül-e fölnyitni a választók szemét: a politika lehet más is – hangsúlyozta Karácsony Gergely Egerben. Az LMP kampányfőnöke kiemelte, olyan civil alapokon nyugvó politikai erőt képviselnek, amely az eddigi gyakorlattal szemben tisztességesen működik.

Sokak szerint nincs tétje a választásnak, a Fidesz győzelme borítékolható, ezzel szemben az LMP szerint fontos, hogy megfelelően működő ellenzék legyen a parlamentben – mondta Karácsony Gergely. Hozzátette, mintegy kétmillió ember még nem döntötte el, hogy mely pártra voksol, az ő szavazataikra számít a Lehet Más a Politika, amely a Jobbikkal ellentétben azt próbálja bizonyítani, hogy nem csak szélsőjobbról, hanem középről is lehet új irányt mutatni.
Az LMP színeiben az egri választókörzetben Juhász Mihályt jelölnék, akit eddig a város kulturális életének egyik szervezőjeként ismeri a közönség.
Az LMP befejezte az ajánlószelvények hagyományos gyűjtését, a kopogtatócédulákat a Sándor Imre utcában felállított standon adhatják le a párt jelöltjére.