Jobbik: riadalom lesz tavasszal

Április 11-én mérhetetlen riadalom lesz úrrá a jelenlegi politikai eliten – mondta ifj. Hegedűs Lóránt a Jobbik rendezvényén. Szerinte kényszerhelyzetbe kerül majd a Fidesz; döntenie kell, hogy az MSZP-vel parolázik, vagy hajlandó lesz együttműködni a Jobbikkal. Sneider Tamás abban bízik, hogy Heves megyében egy szocialista jelöltből sem lesz országgyűlési képviselő, s ha Sós Tamás sem jut be a parlamentbe, felelősségre lehet vonni.

A Jobbik elérte, hogy megalakult a Magyar Gárda, az Attila Népfőiskola – sorolta Sneider Tamás, országos alelnök -, és a többi pártot arra kényszerítették, hogy a Jobbik által fontosnak ítélt kérdésekről beszéljenek.
Sneider abban bízik, hogy a megyében egyetlen szocialista jelöltből sem lesz képviselő.
Ifj. Hegedűs Lóránt szerint a magyarság módszeres, intézményes irtása folyik. Meg akarják szerezni tőlünk a Kárpát-medencét, ezt támasztja alá a demográfiai csökkenés, a gazdaság és a társadalom lenullázása, a multik kedvezményei, a nemzeti vagyon elkótyavetyélése – mondta Hegedűs. A Jobbik úgy látja, hogy nincs lényegi különbség a jelenlegi parlamenti pártok között: mindannyian a multik tenyeréből esznek, s félnek attól, hogy jön egy kívülálló erő.
A Jobbik úgy szeretné helyreállítani Magyarország szuverenitását, hogy az összes idegen üzleti befektetőt kiszorítaná az országból. Április 11-én pedig mérhetetlen riadalom lesz úrrá a jelenlegi politikai eliten – mondta Hegedűs. Kényszerhelyzetbe hozzák a Fideszt: döntenie kell, hogy az MSZP-t vagy a Jobbikot választja. Szerinte a Jobbik erjesztő hatással lesz a Fideszre is.