Államosítást szeretne a Magyar Kommunista Munkáspárt

Államosítás, számonkérés és munkahelyteremtés – ezek a Munkáspárt választási jelszavai. A párt ma mutatta be Heves megyei egyéni jelöltjeit.

A megye mind a hat választókerületében indít egyéni jelöltet a Magyar Kommunista Munkáspárt. Választási koalícióra nem kívánnak lépni. Programjukat három szóban foglalták össze: államosítás, számonkérés, munkahelyteremtés. A privatizációt lopásnak tartják, annyiért szeretnék visszavenni a gyárakat, földeket, amennyiért jelenlegi tulajdonosaik megvették. Szeretnék megvédeni a magyar gazdaságot a multinacionális tőkétől.
Felelősségre kell vonni azokat, akik az elmúlt húsz évben tönkretették az országot – fogalmazott Juhász Norbert, a párt megyei elnöke, az egri választókerület egyéni jelöltje.
Ígérik a nyugdíjkorhatár csökkentését, fontosnak látják, hogy hazánk lépjen ki a NATO-ból és az unióból, mert mindkettőben idegen érdekeket szolgál Magyarország – mondták.
Úgy látják: az embereknek állásra, biztos megélhetésre van szükségük, és alkotmányban kell rögzíteni az első munkahelyhez, lakáshoz való jogot
Az országos listán két Heves megyei jelölt is szerepel: Juhász Norbert a 15., a hatvani választókerületben induló Szabó Tamás pedig a 7. helyen.