MSZP: győztes csapaton ne változtass!

Nagy Imre, Sós Tamás, Korózs Lajos, Godó Lajos, Érsek Zsolt és Magda Sándor a szocialisták egyéni jelöltje a megyében. Sós Tamás a megyei listát is vezeti, az országos listán pedig a 28. helyen szerepel.

Nagy meglepetést nem fognak okozni – kezdte a jelöltek bemutatását Merczel József, az MSZP Heves Megyei Választási Bizottsága elnöke. Nem változtattak, a mostani jelöltek jelenleg is a párt színeiben dolgozó képviselők, akik sikeres és eredményes munkát végeztek – mondta Merczel. Tisztességes és botránymentes kampányt szeretnének, s bíznak abban, hogy sikeresen fognak szerepelni.
Nagy Imre, az 1. számú választókerület egyéni jelöltje kezdte a bemutatkozást. Nyolc éve képviselő; úgy látja, a szocialisták szeretik Egert – a város az elmúlt nyolc évben kiemelt figyelmet és támogatást kapott.
Minden választókerületben esélyük van megnyerni a választást – mondta Sós Tamás. A megyei közgyűlés elnökeként azt emelte ki: 209 milliárd forint érkezett a megyébe fejlesztésekre. Magda Sándor a sikerek mellett egyetlen kudarcot említett, az Apolló gumigyár esetét. Szerinte ha az ellenzék nem ellenségként viselkedett volna, most Gyöngyös körzetében 2000-2500 embernek van munkája. „Annyira nem lehet egy párt korlátolt, hogy az emberek ellen dolgozzon” – fogalmazott.
Godó Lajos és Érsek Zsolt egyaránt a munkahelyteremtést említették fő célként.
A Tisza szabályozása óta a térségbe ennyi pénz nem érkezett – mondta Korózs Lajos államtitkár, a füzesabonyi választókerület szocialista jelöltje. A fejlesztések minden települést érintenek.

Egyéni jelöltek:

1.sz. Választókerület : dr. Nagy Imre
2.sz. választókerület: Sós Tamás
3.sz. választókerület: dr. Magda Sándor
4.sz. választókerület: Érsek Zsolt
5.sz. választókerület: Godó Lajos
6.sz. választókerület: Korózs Lajos

Megyei területi lista:
1.Sós Tamás
2.Érsek Zsolt
3.dr. Nagy Imre
4.Korózs Lajos
5.dr. Magda Sándor
6.Godó Lajos
7.Jánosi Zoltán
8.Barabásné Czövek Ágnes
9.Pető Zoltán
10.Tóth Szabolcs
11.Beer ferencné
12.pál György
13.Oroszlán Lajosné
14.Holló Imre
15.Szén Gabriella

Országos lista:
28.Sós Tamás
51. Török Zsolt
68. Korózs Lajos
130. Szén Gabriella
146. Érsek Zsolt