Mesterházy bízik a győzelemben

Feltartott kézzel nem lehet bemenni a pályára – mondta Mesterházy Attila, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje. Szerinte az őszinte, ígéretektől mentes kampány megfordíthatja még a trendet, s az MSZP megnyerheti a választást.

Sós Tamás, a megyei közgyűlés elnöke megköszönte Mesterházy Attilának, amit idáig a megyéért tett. Az elmúlt hét évben 209 milliárd forint érkezett fejlesztésekre a megyébe, 80 km út újult meg az utóbbi két évben.
Nagy Imre, a szocialisták városi elnöke szerint Eger az elmúlt két ciklusban kiemelt fejlesztési támogatásokat kapott.
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje is példaértékűnek nevezte a megye fejlődését, bár szerinte sokszor ez a botránypolitizálás miatt nem volt látványos. Az országos média többször foglalkozott azzal, hogy hol fut a malac, mint a fejlesztésekkel.
Mesterházy intenzív, őszinte és büszke kampányt ígért. Nem szállnak be az ígéretlicitbe. Azt is meg fogják mondani, hogy az ígéreteiket miből és hogyan lehet megvalósítani. Szerinte ezzel a kampánnyal megfordíthatják a trendet, s a szocialisták győzhetnek a választáson.
Összefogásra, partnerségre van szükség, de kellenek olyan nemzeti minimumok, amelyekre ezt építeni lehet: elutasítani a kirekesztő, uszító nézeteket, együtt küzdeni a munkanélküliség ellen.
Az MSZP választási programja februárra készül el. Céljuk, hogy megnyerjék a választásokat. Feltartott kézzel nem lehet bemenni a pályára – mondta Mesterházy.