A Jobbik díjazott

A rendőrség gárdistákat visz be, ráadásul túlzott mértékben biztosítja a gárda és a Jobbik rendezvényeit, miközben a megyében egyre több a bűnöző – állítja a párt országos alelnöke, Sneider Tamás. Többek között ezért voksoltak a legtöbben a városi rendőrkapitányra a Gumigerinc-díj szavazáson az egri Jobbik honlapján – hangzott el a párt sajtótájékoztatóján.

Kapitány úr, ez a hajó elment – ez a címe annak a saját készítésű alkotásnak, amely a Jobbik által adományozott Gumigerinc-díjjal együtt járt. Mint pénteken beszámoltunk róla, a városi kapitány kapta a legtöbb szavazatot a Jobbik egri portálján.
Hogy miért került fel a kapitány neve a listára, azt Sneider Tamás az augusztus 19-ei akcióval, a gárdisták előállításával magyarázta. Túlzottnak tartják azt a létszámot, amellyel a rendőrég a Jobbik és a Gárda rendezvényein általában megjelent. Ráadásul úgy látják: a megyében egyre több a bűnöző, s a rendőrség nem velük foglalkozik. Bíznak abban, hogy ha megtörténik Magyarországon a rendszerváltás, akkor az elszámoltatás is meglesz.
Vasárnap megyei választmányi ülést tartott a Jobbik, Mirkóczki Ádám lett a párt megyei elnöke, két új alelnököt is választottak. A megyében 46 Jobbik-szervezet működik 52 településen.