Átadták az Év Vállalkozója és a Heves Megyei Prima díjakat

Az elismerést a példamutató tevékenységet végző cégek, cégvezetők, valamint a művészet, kultúra területén kiemelkedően működő személyek, csoportok kapják minden esztendőben.

A Prima Primissima díj történetét bemutató bevezető után a Harlekin Bábszínház, majd a Mátrai Visszhangok Együttes produkcióit láthatta a közönség.
Ezt követően Bodnár Pál, a VOSZ Heves Megyei Szervezetének elnöke köszöntötte a jelenlévőket, elmondva: a vállalkozók a válság időszakában is megteremtik a lehetőséget arra, hogy fontos társadalmi célokért áldozatot vállaljanak. Ezután Lovassy Tamás, a Prima Primissima díj kuratóriumának főtitkára tolmácsolta Demján Sándor és Csányi Sándor üdvözletét, s méltatta a helyi rendezvény rangját.
Ezután adták át az Év Vállakozója díjakat, melyet elsőként Dr. Horváth Gábor, az Agria Ügyelet Kft. vezetője vehetett át Madák Lászlótól, a VOSZ megyei társelnökétől. Dr. Offenbacher Géza vendéglátóipari vállakozónak Herman István, a Vállalkozók Pártja országos elnöke adta át az elismerést. Ifjabb Csutorás Ferenc egykori osztályfőnökétől, Bóta Józseftől, a VOSZ megyei társelnökétől vehette át a rangos díjat, melyet szintén megkapott az Éva és Éva Bt., Nagy Lajos kamarai alelnöktől.
A Prima díj tíz megyei jelöltjének bemutatása után következett a díjak átadása.
Közönségdíjas lett Dr. Cs. Varga István, Prima díjat kapott Nádasy Erika, a Vidróczki Néptáncegyüttes és a Debreczeni-Pelcz házaspár.
Az országos Prima Primissima díjátadó gálát december 4-én tartják Budapesten.